Grønn Vårrengjøring

C er en norsk gjeng vaskemidler og såper for hus, hytter, tøy, hår og hud. C ble til fordi Cecilie Heyerdahl ønsket seg såpe som skulle være super effektiv, uten unødvendige kjemikalier eller tilsetningsstoffer og som skulle tåle å stå fremme på kjøkkenbenken og på badet ditt. Kan ikke såpe være trygt, grønt og kanskje til og med litt skjønt?

Godluktene er miljømerket økologiske av ecocert og blandes for C i Grasse i Frankrike, men produktene er ikke miljømerket. Dette er et valg Cecilie har tatt fordi en stor del av produktet er vann, og vann kan ikke miljømerkes. Det aller viktigste er jo hva de ikke putter i flaskene sine. 

0%

FOSFATER 
PETROKJEMIKALIER
FTALATER
SLS: SULFAT
KLOR
SYNTETISK PARFYME
FARGESTOFFER
PARABENER
TRIKLOSAN
MI: METHYLISOTHIAZOLINONE
BPA: BISFENOL A
ANIMALSKE
BIOPRODUKTER: VEGANSK
NANOPARTIKLER
BENZOATER
DEA
GMO · GENMODIFISERTE ORGANISMER
EDTA

C ER VEGANSK

C er ukompliserte såper til hjem, hud og hår som lukter godt, og ikke skader barn, bestemødre eller fiskene i havet. C bruker ikke unødvendige syntyetiske vaskestoffer, parfyme, farge eller rare navn som ftalater så du ikke behøver å være kjemiker for å forstå etiketten; og C er veganske. 

 

C er først i Norden med en kompostbar flaske til tøyvask og refill håndsåpe, og mange av ideene får Cecilie Heyerdahl fra glade kunder som skriver til henne og som mener mye. Gå inn å se hele det flotte sortimentet til C her.

Lik oss på Facebook

Gå ikke glipp av de beste tilbudene!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær blant de første til å motta informasjon om gode tilbud og spennende nyheter.