Kropp

 • Derfor er ull gull

  Derfor er ull gull

  Det er mange myter om ull, og vi vil knuse noen av dem. Vi forteller deg hvorfor du bør velge ull fremfor superundertøy når du skal holde varmen i høst og vinterhalvåret.

 • Kle deg i høstens nyheter

  Kle deg i høstens nyheter

  Høsten er her og dersom du liker å være mye ute må du kle deg for kaldere dager. Spesielt gjelder det hvis du har tenkt deg på fjellet, der det til og med kan snø. Er du en frossenpinn er og blir ull den beste måten å ta imot den neste årstiden på.

 • Little's Coffee - smaksatt Kaffe

  Little's Coffee - smaksatt Kaffe

  Har du husket Littles Coffee til høstferien

 • Jakten etter den perfekte bikinien

  Jakten etter den perfekte bikinien

  Velg rett bikini og la badetøyet gjøre deg en tjeneste. Fremstå slankere, mer formfull – eller hva som du er på jakt etter. Vi er alle unike, og trolig vil denne guiden gjøre det enklere å velge rett bikini.

 • Får du nok støtte under trening?

  Får du nok støtte under trening?

  Bruker du feil Sports-BH? I så fall er du ikke alene. Studier utført av Universitetet i Portsmouth viser at over 70 % av oss jenter bruker feil størrelse. Kari Traa har tatt på seg oppdraget å lære opp og gi bedre støtte til aktive kvinner.

 • Grønn Vårrengjøring

  Grønn Vårrengjøring

  C er vaskemidler til hus, hytte og tøy samt hår og hud som vasker trygt og effektivt, uten unødig kjemi eller kunstige tilsetningsstoffer.

 • Alt du trenger til vinterferien

  Alt du trenger til vinterferien

  Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å ta en vareopptelling og se om du har det du trenger til fridagene. Om du har valgt å legge ferien til vinter-Norge eller til varmere strøk, vi har produktene du trenger i ferien.

 • Ønsk vinteren velkommen med riktige produkter

  Ønsk vinteren velkommen med riktige produkter

  Nordisk vinter med kalde dager og mye vind sliter på hud og hår. Kulde kombinert med lange dusjer og tørt inneklima gir kroppen en ekstra utfordring. Vi har produktene som beskytter hud og hår mot det den kalde, fine tiden

 • En sunn start på det nye året

  En sunn start på det nye året

  Om dine forsetter er å bli sunnere, sterkere, slankere eller smidigere, vi har det du trenger for å endre din livsstil, i alle fall litt.

 • Slik gjør Tone Damli seg klar for høsten

  Slik gjør Tone Damli seg klar for høsten

  Les hvilke produkter Tone ikke klarer seg uten når høstmørket kommer.

Gå ikke glipp av de beste tilbudene!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær blant de første til å motta informasjon om gode tilbud og spennende nyheter.