Jakten etter den perfekte bikinien

Velg rett bikini og la badetøyet gjøre deg en tjeneste. Fremstå slankere, mer formfull – eller hva som du er på jakt etter. Vi er alle unike, og trolig vil denne guiden gjøre det enklere å velge rett bikini.

Noen generelle tips for alle typer kropper et at steke farger og mønster trekker til seg oppmerksomhet, men ensfarget stoff i klassiske farger gjør det motsatte

Med badetøyskolleksjonen fra Sloggi kan du mixe og matche overdel og topp slik at du for eksempel får en mønstret overdel som Jade Leaves kombinert med en ensfarget bukse i grønt, Jade Essential. Eller velg tradisjonelle farger i sort-hvitt i en Nightblue Pearls overdel med sort Nightblue Essentials bukse.

Hvilken fasong er du?

Pærefasong

Kjennetegn: Du har formfulle hofter med slank overkropp og smale skuldre, der hoftene som regel er bredere enn skuldrene. Du kler både bikini og badedrakt, der overdel med halterneck-knyting er kledelig da du får fokuset rettet mot overkroppen.

Større bukser som hipster og hotpants er ikke veien å gå dersom du synes du er litt bred over rumpa. Med andre ord - ikke velg en stor, dekkende underdel dersom du vil skjule rumpa. Da er det faktisk bedre å velge en helt vanlig bikiniunderdel som Jade Essentials Tai.Fremhev brystene
Dersom du ønsker å få brystene til å virke større bør du gå for en push-up eller vattert overdel som Swim Jade leaves eller en halterneck eller trekantbikini med knyting i nakken som Nightblue Essentials tretrekanttopp. Med slike topper trekker fokus mot overdelen av kroppen og vekk fra hoftene.

Rett kroppsfasong

Kjennetegn: Dersom du har guttefasong har du rette og nette former. Fordelen med denne fasongen er at du kler de fleste bikinier.

Små pupper?
En trekantbikini er aldri feil for deg med små pupper, og vår Bikini Amaui fra Becksöndergaard er tidløs sort med fine blomterdetaljer. Den dekker det mest nødvendige, samtidig som den hjelper deg med å vise frem dine former. 

Skulle du ønske du hadde litt større bryster? Da bør du velge en bikinioverdel med rysjer og ekstra stoff som skaper en illusjon om at puppene er større. Den fargerike Bandeau Bikini Kaapa fra Becksöndergaard har detaljer både forstørrer, samtidig som mønsteret trekker oppmerksomheten mot puppene dine – vel og merke hvis det er ønskelig. Ellers kan du også skape en forstørrende effekt ved å gå for sterke farger.

Hvis du fortsatt er spretten kan du klinke til med en string-bikini som er i vinden igjen. Med knyting i sidene som NightBlue Essentials Tanga eller Jade Leaves Tanga, begge fra Sloggi.

Eple-fasong

Kjennetegn: Overkroppen er som regel større enn underkroppen, men du kan også ha vekten jevnt fordelt over kroppen.

EPLE

Dersom du ønsker å markere overgangen mellom kurvene, kan du med hell bruke badetøy med rysjer og pynt for å skape en forstørrende effekt på bryst og hofter. Velg en truse og topp med knyting, for å unngå at stoffet skjærer inn i sidene på hofte og rygg. 

For deg som har et ønske om å skjule magen helt, kan en badedrakt som Night Blue Essentials badedrakt fra Sloggi har en flatterende passform i diskret farge. En Kaftan er inn for tiden, og er perfekt for deg som ikke liker å strene halvnaken rundt i bikini.

Stor byste med smale hofter

Kjennetegn: Du har brede skuldre eller store bryster som er bredere enn hoftene.

STORE PUPPER

For å skape balanse mellom over- og underkropp bør du fremheve hofter og rumpe. Har du store bryster er det lurt å velge en overdel med god støtte slik som ved valg av BH, det gjelder både i kopper og stropper. Store bryster får som oftest best støtte med en klassisk BH-form med spiler.

Du må gjerne bruke topper med litt innlegg da disse ikke vil få puppene til å virke større, men gir en god og kledelig støtte. Unngå stroppløse bikinioverdeler, og velg heller en topp med halternekk-stropper, da disse gir puppene et kledelig løft. 

Hvis du ønsker å oppnå en illusjon om større hofter er bikinibukser med knyting i siden et godt alternativ. Våre tangaer er perfekt for deg og med høy skjæring får beina til å virke lenger. En hipsterbukse er også passende for deg som vil fremheve hoftene. Med disse buksene skaper du balanse mellom bysten og nedre del av kroppen.

Timeglassfasong

Kjennetegn: Du har gjerne smal midjen, men har former med pupper, rumpe og lår.

TIMEGLASSFIGUR

Du trenger ikke være slank for å ha timeglassfasong, men felles for jenter i denne kategorien er gjerne brede hofter og store bryster med innsving i livet. Timeglassfiguren kler den klassiske BH-formen og halterneck slik som eple med store pupper. Disse gir god støtte, og trekker oppmerksomheten dit du vil ha den. Trekantbikinien Nightblue Essentials passer også deg som har timeglassfigur, men ikke dersom du har store bryster, da denne ikke gir god nok støtte.

Dersom du er et fyldig timeglass som ikke vil ha oppmerksomheten rettet mot magen gjør sort badetøy deg en fordel ved at innsvingen kommer enda mer fram.

Vanligste feil ved valg av bikini
Du har trolig gjort en eller flere feil i jakten etter det perfekte badetøyet. Store jenter tror ofte at den beste måten å skjule formene på er store truser. Resultatet er det motsatte, da stoff og mønster fremhever nettopp dette partiet. En fin huskeregel er at mønster fremhever og ensfarget forminsker.

 

 

 

 

 

Lik oss på Facebook

Gå ikke glipp av de beste tilbudene!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær blant de første til å motta informasjon om gode tilbud og spennende nyheter.