Bruk Batiste Dry Shampoo og få en nyvasket look etter trening - uten å vaske håret

Ikke slit ut håret slit ut joggeskoene

Nytt år og nye treningsmuligheter! Trening og helse er et stort fokus for mange, men hvordan blir håret påvirket av svette og hyppig hårvask?

Nytt år og nye treningsmuligheter! Etter en desember måned med mye god mat og drikke og kanskje mindre tid til trening enn ellers, gir det nye året mange ny motivasjon når det kommer til trening. Trening og helse er et stort fokus for mange, men hvordan blir håret påvirket av svette og hyppig hårvask?

I en aktiv hverdag med mye trening og bruk av forskjellige stylingprodukter, føles håret fort skittent og det blir naturlig  å vaske det. Svette er naturlig og vil ikke skade håret utover at det kan gi litt ubehag i forhold til lukt. Hyppig hårvask sliter imidlertid på håret og øker talgproduksjonen, noen som videre fører til fett hår. I tillegg har sjampo en pH-verdi som åpner hårets skjellag, og dets naturlige oljer vaskes derfor bort.

Tørrsjampo kan gjøre samme nytten som sjampo og balsam, og er mer skånsomt mot hår og hodebunn. Batiste Dry Shampoo er et flott alternativ! Batiste Dry Schampoo frisker opp håret uten bruk av vann, og gjør at håret føles rent og friskt. Slik sparer du masse tid og i tillegg skånes håret fra å vaskes for ofte. Det er så og si alltid hodebunnen som er skitten, ikke hårlengdene, derfor vil en rask dusj med tørrsjampo gjøre susen: Hold flasken ca. 30 cm fra hodebunnen, spray inn i røttene og masser produktet godt inn med fingertuppene.

I løpet av et par minutter har du fjernet produktrester, fett og skitt. Håret er tilført ny glans, duft og volum.

Bruk Batiste Dry Shampoo og få en nyvasket look uten å vaske håret.

Et must i treningsbagen.

Les mer om trening og hår på tasnarveien.no

Lik oss på Facebook

Gå ikke glipp av de beste tilbudene!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær blant de første til å motta informasjon om gode tilbud og spennende nyheter.