• Ole Henriksen NYE hudpleieserie

  Ole Henriksen NYE hudpleieserie

  og hvordan du får «the Ole Glow»

 • Derfor er ull gull

  Derfor er ull gull

  Det er mange myter om ull, og vi vil knuse noen av dem. Vi forteller deg hvorfor du bør velge ull fremfor superundertøy når du skal holde varmen i høst og vinterhalvåret.

 • Kle deg i høstens nyheter

  Kle deg i høstens nyheter

  Høsten er her og dersom du liker å være mye ute må du kle deg for kaldere dager. Spesielt gjelder det hvis du har tenkt deg på fjellet, der det til og med kan snø. Er du en frossenpinn er og blir ull den beste måten å ta imot den neste årstiden på.

 • Little's Coffee - smaksatt Kaffe

  Little's Coffee - smaksatt Kaffe

  Har du husket Littles Coffee til høstferien

 • Påfyll av fuktighet til sommerhuden

  Påfyll av fuktighet til sommerhuden

  Sommeren er på hell og huden kan føles litt tørr etter mye sol og saltvann, samt vind og vær gjennom sommeren. Med gode produkter til hyggelige nettpriser er det både raskt og rimelig å preppe huden og gjøre den klar for innesesongen.

 • Riktig rens er viktig for din hud!

  Riktig rens er viktig for din hud!

  En god renserutine er essensielt for en velstelt hud, og det begynner med en god rens. Oppgaven til et renseprodukter er å fjerne smuss som har samlet seg opp i løpet av dagen eller natten, og forebygge urenheter og motvirke irritasjon.

 • BABOR reverserer aldrende hud

  BABOR reverserer aldrende hud

  BABOR har skapt en komplett hudpleieserie fra serum til sminke, der forandringen synes med det samme. Med få sekunders skjønnhetsritual vil du kunne se forskjellen fra første dag.

 • Årets grønne Produkt hos Stella Beauty Awards...

  Årets grønne Produkt hos Stella Beauty Awards...

  ...ble produktet Kyss fra Lykke by Julie. Det får du hos oss på Blush nå.

 • Jakten etter den perfekte bikinien

  Jakten etter den perfekte bikinien

  Velg rett bikini og la badetøyet gjøre deg en tjeneste. Fremstå slankere, mer formfull – eller hva som du er på jakt etter. Vi er alle unike, og trolig vil denne guiden gjøre det enklere å velge rett bikini.

 • Får du nok støtte under trening?

  Får du nok støtte under trening?

  Bruker du feil Sports-BH? I så fall er du ikke alene. Studier utført av Universitetet i Portsmouth viser at over 70 % av oss jenter bruker feil størrelse. Kari Traa har tatt på seg oppdraget å lære opp og gi bedre støtte til aktive kvinner.

 • Grønn Vårrengjøring

  Grønn Vårrengjøring

  C er vaskemidler til hus, hytte og tøy samt hår og hud som vasker trygt og effektivt, uten unødig kjemi eller kunstige tilsetningsstoffer.

 • Dette er Klairs "Simple but enough".

  Dette er Klairs "Simple but enough".

  Klairs' tilbyr alt fra rens og fuktgivning til beroligende og pleiende produkter. "Simple and enough" for huden din som påvirkes av værforandringer og livsstil

 • Hvilke farge er deg?

  Hvilke farge er deg?

  Se hvilken farge som matcher din personlighet, og farg håret for å vise hvem du er på innsiden. Med Colorista fra L’Oreal kan du enkelt endre farge etter dagsform og humør med alt fra dagsspray til permanent farge. Hvis du synes det er drastisk å gå løs på håret, har vi en rekke assosierer med friske farger som er SÅ deg.

 • Guide til rett concealer og foundation

  Guide til rett concealer og foundation

  Mange synes det er vanskelig å velge rett farge på dekkende produkter som concealer og foundation. Din naturlige hudtone er et viktig utgangspunkt i jakten etter din makeup-match. Her er tipsene som gjør det enklere å velge rett på nett.

 • Alt du trenger til vinterferien

  Alt du trenger til vinterferien

  Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å ta en vareopptelling og se om du har det du trenger til fridagene. Om du har valgt å legge ferien til vinter-Norge eller til varmere strøk, vi har produktene du trenger i ferien.

 • Nyheter fra bareMinerals!

  Nyheter fra bareMinerals!

  Nå i januar kommer bareMinerals med en ny linje innen Skinsorials, nemlig CORRECTIVES

 • Ikke slit ut håret slit ut joggeskoene

  Ikke slit ut håret slit ut joggeskoene

  Bruk Batiste Dry Shampoo og få en nyvasket look uten å vaske håret.

Gå ikke glipp av de beste tilbudene!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær blant de første til å motta informasjon om gode tilbud og spennende nyheter.