BABOR reverserer aldrende hud

BABOR har skapt en komplett hudpleieserie fra serum til sminke, der forandringen synes med det samme. Med få sekunders skjønnhetsritual vil du kunne se forskjellen fra første dag.

SIM-SALA-SERUM

Opplev et under hjemme.  BABOR-ampullene virker målrettet med virkestoffer som er skreddersydde for hudens struktur og tilstand. Kun 2 ml konsentrat er nok, og virkestoffene gjør underverker etter bare få sekunder.

Åpne opp ampullen, og fordel konsentratet på et renset ansikt, hals og brystparti, og klapp det inn i huden. La det virke litt før du tar på ansiktskrem, og nyt effekten. Resultatet blir mer intensivt jo lenger du bruker ampullene. Som ifølge Babor gir deg bedre og finere hud som føles glattere og kjennes bedre ut.

SERUM
Det er faktisk mulig å ikke bare bremse, men reversere alderdomstegn hudens alderdomstegn. I følge Babor kan serumet ReVersive gi deg tilbake noen av hudens ungdommelighet. Babor har forsket på hudens aldringsprosess, og har gjort en banebrytende innovasjon i forskningen på hud som endte med navnet RE-YOUTH COMPLEX. Her jobber fire nøye utvalgte virkestoffer mot alderdomstegn slik at huden på ny føles fastere og glattere. I tillegg vil du oppleve jevnere hudfarge og silkemyk hud.

 

I serien finnes det også en maske Babor Reversive Overnight Mask som bør brukes 1-2 ganger uken. Masken er en rikholdig nattmaske som jobber når du slapper av som mest, og får deg til å stråle med ungdommelig glød neste morgen. Masken skal masseres lett inn i huden, og bør virke over natten. Om natten virker masken på sitt beste sammen med hudens egne regenererings- og avslappingsmekanismer. Da jobber virkestoffene Agicyl, Epocyl, Telovitin og Lumicol effektivt sammen for å få din hud tilbake til ungdommen.

Babor AGE ID makeup gjør deg yngre

I tett samarbeid med makeup eksperten Peter Schmidinger har Babor utviklet en helt ny makeupserie for voksen hud med navn AGE ID. Den nye serien kombinerer dagens kvinners høye krav til funksjonalitet, komfort og utseende med nyeste anti-aging teknologi innen kosmetikk.

Peter Schmidinger: «Skjønnhet handler om selvbilde og selvfølelse. Ved å hjelpe kvinner med å fremheve sine pene trekk og korrigere der hun ønsker, vil hennes identitet stå frem og skinne som skjønnhet.»

 

AGE ID – MIN IDENTITET ER MIN SKJØNNHET

Make-up med 4-dobbel anti-aldring
Make-up-serien kombinerer effektive virkestoffer av ekstrem høy kvalitet slik at kunden opplever synlig og varig anti-aldring på hele 4 nivåer.

  1. Visuell ekspress-lifting ved hjelp av filmdannende polysakkarider.
  2. Ungdommelig glød ved hjelp av Lumicol.
  3. Spesielle flavonoider for effektiv beskyttelse av cellene.
  4. Detox og beskyttelse mot oksidativt stress.

 

Peter Schmidinger er Make-up Director og stor bidragsyter til serien:
«Hva vi gjør ut av alderen vår er helt opp til oss. Det samme gjelder hvilke look vi velger! En makeup skal reflektere personligheten, ikke dekke den til. Som en liten hjelp til veien dit, har vi utviklet sminkemetodene Strong Shape og Soft Shape. Der begge gir rom for individuell utfoldelse.»

 

SOFT ELLER STRONG SHAPE?

Med AGE ID kan du fremheve din personlighet og din individuelle skjønnhet med et par håndgrep. Du må bare bestemme deg for om du vil sminke deg «Soft Shape» eller «Strong Shape».

Begge stilene hjelper deg med å fremheve eller tone ned bestemte ansiktstrekk, akkurat slik DU vil ha det. Og det er verken tidkrevende eller komplisert.

Soft Shape Look: Myk, flatterende, sart, fin med mye konturer.

Strong Shape Look: Sterk, ekspressiv, klar, intensiv, med klare konturer.

 

FOUNDATION

Babor har lansert intet mindre enn 4 ulike foundationer for å møte alle kvinners behov i ID-serien. Foundationene har til felles at de kan legges i flere tynne lag slik at du enkelt kan justere til ønsket dekkevne, og det med en naturlig look.

Age Serum Foundation
Ultralett, serumaktig tekstur i 4 ulike farger med variable dekkeffekt.

Deluxe Foundation
Rik, kremaktig foundation med høy dekkeffekt i 4 ulike farger

Mattifying Foundation
Ultralett tekstur med matt finish som holder lenge med variabel dekkevne.

Cushion Foundation
Fluid-foundation med variable dekkevne ideelt når man er på farten.

 

HIGHLIGHTER
Luminous Skin Concealer
Glow-Concealer som lysner opp under øynene, varer lenge, og har høy dekkeffekt.

Skin Glow Illuminator
Kremaktig balsam for ekstra glød, som kan blandes med din foundation.

PUDDER
Perfect Finish Foundation
Silkeaktig kompakt makeup og pudder i et. Kan brukes tørr og våt.

Mineral Powder Foundation
Fjærlett, løst pudder med dekkeffekt som makeup.

Invisible Powder
Transparent og lett mattende pudder.CAMOUFLAGE
Camouflage Cream
Kremaktig tekstur med perfekt dekkeffekt.

 

 

Lik oss på Facebook

Gå ikke glipp av de beste tilbudene!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær blant de første til å motta informasjon om gode tilbud og spennende nyheter.