Hvorhen du skal skal i vinterferien? Vi har tipsene!

Alt du trenger til vinterferien

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å ta en vareopptelling og se om du har det du trenger til fridagene. Om du har valgt å legge ferien til vinter-Norge eller til varmere strøk, vi har produktene du trenger i ferien.

Varm i vinterferien

Fjellet lokker for mange i vinterferien, spesielt nå som vinteren har vært så dårlig i lavlandet. Mange nordmenn pakker bilen og kjører opp i høyden i ferien.  Til utendørsaktivitet og trening i løypene er det ull som gjelder. Ull er en klar vinner som innerste lag mot huden når gradene kryper. Vi har silkemyke ullplagg fra Kari Traa som garantert ikke klør.  Vil du prøve noe nytt er bambullviskose et varmeregulerende materiale fra Tufte. Bambull absorberer fuktighet og er myk mot huden, flere av plaggene har merinoull på utsiden for ekstra varme fra topp til tå. Se vårt utvalg av luer, hals, genser, bukser, mellomlag og sokker.

Peiskos

Etter lange dager i bakken, milsluking i løypene, eller tur med hunden, Vangen er den perfekte serien fra Kari Traa for hyttekos foran peisen. Med ullstrømper og Vangen eller Tufte pysjamas er du perfekt antrukket til å slynge deg i sofaen med en bok etter en passe mengde med frisk luft.

Sporty ferie

Tid til å trene i ferien? Mange holder seg hjemme når barna har skolefri. Hva med en velfortjent belønning etter en godt gjennomført treningsøkt, nemlig nye treningsklær? Riktige treningsklær med god passform og tekniske egenskaper kan løfte treningsopplevelsen og gi treningsglede. Både Johaug og Kari Traa har en rekke serier som passer den jevne mosjonist. Også Craft har gode treningsklær til en hyggelig pris. Er du derimot en treningsentusiast, er kompresjonsklær tingen. Prøv selv og merk forskjellen!

Ut på reise?

Det er ikke alltid føneren på reisemålet er god nok. Våre reisefønere fra Braun, Beurer, Bosch og GHD) er perfekte for ferier og andre ganger du vil spare på plassen. Også sminkekoster og høvler kommer i reisestørrelse med kortere skaft for enklere å få plass i bagasjen. Har du sett våre toalettmapper? Det er hyggelig å pakke i en pen toalettmappe når du skal ut på tur.

Ikke glem solkremene

Solkremen er avgjørende om du ønsker å bli solbrun og ikke solbrent. Holdbarheten på solkrem er viktig å sjekke før avreise.  På solkremer kjøpt i Norge er det krukkesymbol bak på flasken som angir holdbarheten i antall mnd. Hudspesialister anbefaler å overholde denne datoen da UV-filtrene virker dårligere i gammel solkrem, men det er først når du skrur av korken at "tiden" begynner å gå. Holdbarheten avhenger i tillegg av oppbevaring. I likhet med annen kosmetikk er det ikke ideelt å oppbevare dette på badet, da kremer ideelt sett skal oppbevares under 25 grader. Ofte vil lukt og konsistens avsløre om kremen er brukelig. Skal du sydover bør du pakke ekstra høy faktor til både kropp og ansikt til vinterblek hud som ikke har sett sol på måneder.

 

Beskyttelse er også viktig i fjellet.

Solbrillene er øyets solkrem. Visste du at bare halvparten av all UV-strålingen som treffer øyet kommer direkte fra solen. Resterende halvpart treffer øynene fra siden eller på baksiden av brilleglassene. Vi har et bredt utvalg solbriller, og du bør ikke velge kun etter utseendet. For god beskyttelse er det viktig at brilleglassene er store og dekker godt. For deg som skal ferdes til fjells eller sjøs, er det viktig at glassene følger ansiktet for å unngå sol fra sidene, noe som er vesentlig for å beskytte øynene når du skal sporte ute.

 

Pakket og klar

Da gjenstår det bare noe å pakke tipsene ovenfor i. For deg som skal lufte passet i ferien, kan våre reiseeffekter være plassbesparende. Dersom du velger å fly kun med håndbagasje, har vi det du trenger for å holde både volum og vekt nede, enten du velger refillflasker eller ferdige reisesett . Kari Traa 30 L bag er liten nok til å ha med inn på flyet, og er perfekt for miniferie med venninnene. Med vanntett stoff holder den klærne tørre og de lekre fargene skiller seg ut på bagasjebåndet dersom du velger å sjekke den inn.

 

Hvor enn du skal, ønsker vi deg en god tur!

Lik oss på Facebook

Gå ikke glipp av de beste tilbudene!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær blant de første til å motta informasjon om gode tilbud og spennende nyheter.